Mickey la Colindat de Halloween

📅05.10.2020, jucat de: 1296 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mickey la Colindat de Halloween?

Unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru din categoriile de jocuri cu Mickey Mouse si Disney, in care o sa va intalniti alaturi de personaje precum Mickey Mouse sau Vampirina.

Trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, in aceasta noua provocare de Halloween, voi o sa aveti cel mai mare punctaj si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai mare punctaj de fiecare data cand va jucati.

Micutele personaje Disney Channel si Disney Junior vin alaturi de o super provocare de Halloween, in care trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa puneti dovleci de Halloween, astfel incat sa aveti un turn cat mai inalt alaturi de Vampirina si Mickey Mouse, care isi doresc sa fie pregatiti de Halloween.

Trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum o sa reusiti sa apasati click stanga pe mouse in momentul in care doriti sa va cada dovleacul de Halloween, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa asezati dovlecii unul peste altul fara ca ei sa cada.

In momentul in care dovleacul de deasupra va cadea, va fi game over si trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. Cu cat dovleacul este mai aproape de centru fata de cel de dedesupt, o sa acumulati puncte cat mai multe, iar maximum de puncte pe runde este de 10 si cel mai putin puteti sa luati doar un punct. Distractie placuta!

 

Mickey la Colindat de Halloween

Cum se joaca Mickey la Colindat de Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.