Printesa de Gheata Insarcinata la Control

📅27.02.2020, jucat de: 1002 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa de Gheata Insarcinata la Control?

Am adus astazi dragi copii un nou joc 2020 cu Regatul de Gheata, in care o sa vedeti ca am reusit sa aducem pentru voi o super provocare cu doctori. Anna este printesa principala in acest joc de fete, iar voi o sa vedeti ca printesa de gheata va dori sa stie ca noul sau bebelus Disney este sanatos.

Printesa Anna din Frozen 2 este insarcinata in acest joc online, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Anna sa intre in clinita de femei insarcinate, unde voi sunteti doctori si o sa reusiti sa vedeti cum am pregatit pentru voi toate ustensilele de care aveti nevoie sa efectuati un control asupra bebelusului.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care printesa Anna sa stea linistita ca atat ea cat si bebelusul sau sunt sanatosi si in siguranta. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa urmati diferite proceduri clare si pas cu pas, sa efectuati un control de gravide ca si la carte, ceea ce o sa va ajute sa deveniti cei mai buni doctori de bebelusi de pe site-ul nostru.

Anna si bebelusul sau vor avea nevoie de cei mai buni doctori, iar voi trebuie sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa ajungeti sa vedeti cum folosind mouse-ul o sa puteti controla fiecare ustensila. Pentru inceput, trebuie sa o pregatiti pe printesa Anna pentru acest control. Ea fiind insarcinata, va avea nevoie de haine speciale pentru control.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in acest joc Disney cu doctori, trebuie sa ii puneti pe burtica de gravida a lui Anna o crema speciala ca si un gel, pentru a-i face o ecografie bebelusului. Folosind mouse-ul, puteti sa intindeti crema.

Odata ce crema este pregatita, trebuie sa vedeti cum la fel, folosind mouse-ul, sa luati aparatul ecograf si sa il miscati pe burtica lui Anna, astfel incat gasiti bebelusul si sa va asigurati ca acesta cat si printesa Anna sunt sanatosi, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Frozen 2 si printese Disney vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa de Gheata Insarcinata la Control

Cum se joaca Printesa de Gheata Insarcinata la Control?

Jucati-va folosind MOUSE-ul