Printese Excursie cu Bicicleta

📅30.04.2020, jucat de: 915 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Excursie cu Bicicleta?

Doua printese Disney se intorc astazi aici pe site-ul nostru si vin alaturi de un nou joc 2020 de fete si de imbracat, in care o sa vedeti ca Belle si Rapunzel vor dori sa mearga intr-o scurta calatorie cu bicicletele, pentru care insa nu sunt pregatite si au nevoie de ajutor sa isi aleaga vestimentatiile.

Belle din Frumoasa si Bestia si Rapunzel din Tangled sunt personajele principale din acest joc online de fete, in care o sa vedeti ca aceste doua bune prietene vor dori sa aiba o scurta excursie cu bicicleta, insa chiar daca este vara, cele doua printese Disney trebuie sa fie foarte bine imbracate chiar si cand se plimba cu bicicletele.

Voi trebuie sa fiti foarte creativi, deaorece trebuie sa le pregatiti vestimentatiilor celor doua fete Disney, dupa care sa gasiti flori si doua tipuri de biciclete pe care Belle si Rapunzel sa le incerce si cu care sa porneasca in aceasta scurta calatorie. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum fiecare dintre Belle si Rapunzel se vor distra in acest joc de fete, de imbracat si de decorat biciclete.

Sectiunea de imbracat va avea in fata voastra o gramada de haine dragute si moderne, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi, deoarece Belle si Rapunzel au doua stiluri vestimentare diferite si o sa vedeti ca printesa din Frumoasa si Bestia va dori sa poarte o fusta si un tricou dragut, iar Rapunzel va dori sa aiba pantaloni lungi si un maieu cu flori, pentru ca este vara si va dori sa se bronzeze.

Bicicletele celor doua printese Disney sunt si ele importante, astfel ca trebuie sa gasiti doua biciclete comode si o sa vedeti cum le puteti decora cu flori si o sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Printese Excursie cu Bicicleta

Cum se joaca Printese Excursie cu Bicicleta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.