Printese Outfit Colorat

📅09.02.2020, jucat de: 844 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Outfit Colorat?

Printese Outfit Colorat este cel mai nou joc Disney cu printees aici pe ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de patru dintre printesele voastre preferate, care sunt gata sa inceapa primavara si au nevoie de ajutorul vostru sa pregateasca noi vestimentatii fashion.

Acesta este un nou joc 2020 de imbracat pe telefon si pe tableta, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de fete, in care o sa va intalniti alaturi de Moana, Ariel din Mica Sirena dar si de Anna si Elsa din Regatul de Ghaeta, care astazi au nevoie sa poarte un outfit colorat pentru a atrage primavara cat mai repede. Trebuie sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt sa creati noi vestimentatii fashion pentru aceste printese Disney.

O sa va folositi de mouse sa va jucati acest joc online, iar voi dragi copii o sa vedeti ca Elsa, Ariel, Anna si Moana sunt gata sa vina primavara si s-au saturat de haine groase si urate. In acest joc de imbracat online, o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece trebuie sa gasiti cele mai colorate vestimentatii fashion pentru fiecare printesa Disney in parte.

Elsa si Anna traiesc in Regatul de Gheata, unde este mereu frig si zapada, astfel ca aceasta schimbare le entuziasmeaza pe cele doua printese. Voi dragi copii o sa vedeti ca Anna va dori sa poarte rochite cat mai colorate chiar daca nu au un model anume, iar Elsa va dori sa poarte vestimentatii colorate si sofisticate, formate din tricouri, bluze, camasi si fuste.

Moana este deja o printesa exotica, insa noile haine colorate pe care voi le puteti gasi in acest joc online vor putea fi la fel pentru printesa Disney, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Moana sa isi gaseasca una dintre cele mai dragute vestimentatii. Machiajele si coafurile pentru printese sunt la fel de importante. Trebuie sa continuati si sa le gasiti machiaje colorate cat mai placut pentru aceasta primavara, iar Ariel, Elsa, Anna si Moana vor fi cele mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printese Outfit Colorat

Cum se joaca Printese Outfit Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.