Printesa Sirena Cumparaturi Realiste

📅01.05.2020, jucat de: 706 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Sirena Cumparaturi Realiste?

Astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa va intalniti alaturi de printesa Ariel din categoria de jocuri cu Mica Sirena, in care suntem siguri ca o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa o ajutati pe printesa sirena sa isi cumpere foarte multe vestimentatii fashion.

Trebuie sa fiti foarte atenti si creativi, deoarece este o noua sesiune de cumparaturi fashion pentru printesa voastra preferata. In acest joc pentru copii, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum puteti sa mergeti alaturi de Mica Sirena la cumparaturi fashion, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti haine si accesorii speciale pe care doar Ariel sa le poarte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa puteti sa gasiti o gramada de haine precum rochii, fuste, tricouri, pantaloni, pantofi eleganti, genti si esarfe pe care sa le alegeti dintr-unul dintre cele mai dragute magazine de haine pe care sa le poarte doar aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum printesa Disney osa fie fashion din nou.

O sa vedeti cum Ariel o sa fie fericita in acest joc online de fete, de imbracat si de machiat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti vestimentatii fashion si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa vedeti ca sirena voastra preferata o sa fie din nou in trend cu moda si fetele de pe site-ul nostru vor dori sa fie imbracate la fel ca Ariel.

Odata ce intrati in magazinul fashion, o sa vedeti ca pe fiecare raft o sa gasiti obiecte vestimentare dintre cele mai dragute, de diferite culori si cu diferite inscriptii, astfel ca voi alaturi de Ariel o sa puteti sa le alegeti doar pe cele care va plac si care o vor face pe Mica Sirena sa arate cat mai bine. Distractie placuta!

 

Printesa Sirena Cumparaturi Realiste

Cum se joaca Printesa Sirena Cumparaturi Realiste?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.