Raufacatoare Impotriva Rasismului

📅05.08.2020, jucat de: 729 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Raufacatoare Impotriva Rasismului?

Cele mai interesante jocuri pentru fete pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit jocul Raufacatoare Impotriva Rasismului, in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca o sa aratati cat mai bine.

In acest joc de fete, in care o sa va intalniti alaturi de Harley Quinn, Maleficent si Medusa, care dragi prieteni vin din Super Eroinele DC, Descendentii si Ariel sau Mica Sirena, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa le ajutati sa se pregateasca pentru o noua serie de proteste impotriva rasismului.

Fiecare dintre cele patru personaje fete din acest joc vor dori sa fie cat mai dragute si moderne, astfel ca trebuie  sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa folositi mouse-ul pentru a ajunge sa alegeti cateva decoratii si modele speciale pentru mastile de protectie.

O sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne haine pentru acest protest impotriva rasismului, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti o gramada de haine precum blugi,  bluze dar si tricouri interesante pe care sa le poarte fetele in acest joc online.

Diferite alte jocuri pentru fete cu raufacatoare din cele mai cunoscute povesti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!
 

Raufacatoare Impotriva Rasismului

Cum se joaca Raufacatoare Impotriva Rasismului?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.