Printese Ochelari de Soare cu Stil

📅28.06.2020, jucat de: 820 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Ochelari de Soare cu Stil?

Aici pe site-ul nostru online de jocuri, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de Anna, Ariel si Rapunzel, iar aceste printese Disney vor dori sa poarte vestimentatii de vara si sa le asorteze cu cele mai dragute perechi de ochelari.

In acest joc online de fete, voi dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de printesele din Frozen, Tangled si Mica Sirena, iar voi dragi copii trebuie sa le ajutati pe aceste printese sa arate cat mai bine atat cu noile vestimentatii pe care isi doresc sa le poarte dar si cu perechile de ochelari de soare pe care voi trebuie sa le pregatiti.

Cele trei printese Disney vor dori sa fiti foarte creativi si sa folositi mouse-ul pentru a ridica fiecare rochie, fusta sau camasa pe care Ariel, Anna sau Rapunzel sa le poarte, pe care sa le asortati cu noile perechi de ochelari de soare.

Rochiile si hainele pe o sa le poarte aceste printese Disney vor fi pline cu modele interesante cu flori, stele, pene sau doar cu frunze colorate, iar voi o sa vedeti ca accesoriile vor fi in acelasi ton si o sa vedeti cum printesele vor avea cercei draguti si ochelari de diferite modele si de diferite culori speciale. Distractie placuta1

Printese Ochelari de Soare cu Stil

Cum se joaca Printese Ochelari de Soare cu Stil?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.