Vrajitori vs Orci

📅20.08.2020, jucat de: 574 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vrajitori vs Orci?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii puteti sa gasiti cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti, iar astazi o sa va puteti distra alaturi de jocul Vrajitori vs Orci, in care trebuie sa ajutati vrajitorii de pe site-ul nostru sa reuseasca sa isi infranga inamicii in cel mai scurt timp.

Acest joc de baieti cu impuscaturi si de logica este unul extrem de interesant, deoarece o sa aveti peste 20 de nivele in care sa va jucati si in care o sa fiti un vrajitor batran care este imbracat intr-o roba si cu o palarie lunga, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe reusind sa invingeti cat mai multi orci.

Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa folositi mouse-ul pentru a face ca vrajitorii sa traga cu raze magice inspre orci si sa ii loveasca de fiecare data. Tinta voastra vor fi orcii in fiecare nivel, astfel ca trebuei sa fiti siguri ca o sa puteti sa ii loviti cu razele magice si sa acumulati o gramada de puncte pana la finalul fiecarui joc.

La inceput, nivelel sunt mai usoare si veti avea doar un orc de distrus, insa in momentul in care o sa incepeti sa treceti de la un nivel la altul, o sa vedeti cum din ce in ce mai multi orci vor fi in imagine, insa acestia pot fi distrusi dintr-o singura lovitura.

Trebuie sa vedeti cum razele vor ricosa din pereti si din obiectele de pe harta, astfel ca o singura lovitura poate sa distruga mai mult de un orc, iar punctele voastre vor fi din ce in ce mai mare si o sa vedeti cum diferite alte provocari cu vrajitori vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Vrajitori vs Orci

Cum se joaca Vrajitori vs Orci?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.