Elite Ghost Sniper

📅20.08.2020, jucat de: 1263 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elite Ghost Sniper?

Aducem foarte multe jocuri 3D aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam si astazi sa aducem pentru voi jocul Elite Ghost Sniper, in care dragi copii o sa fiti adevarati soldati si trebuie sa aveti o precizie foarte buna pentru a reusi sa acumulati o gramada de puncte pana la finalul acestui joc online de baieti.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum alaturi de soldatul vostru, o sa va aflati pe o cladire inalte de unde sa vedeti cat mai bine fiecare ascunzatoare a adversarilor vostri. Voi dragi copii trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a reusi sa va controlati tinta armei voastre cu luneta.

O sa vedeti cum oponentii vostri din fiecare nivel vor fi in diferite locuri pe harta 3D, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa ii impuscati pe fiecare fara multe impuscaturi pe langa.

Fiecare impuscatura pe langa tinta voastra, o sa ii puna pe soldatii din armata adversa in defensiva, astfel ca acestia se pot muta si schimba, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte impuscandu-va tintele in cel mai scurt timp, astfel o sa deveniti si cei mai buni jucaotri de pe site-ul nostru.

O sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 cu impuscaturi si jocuri 3D de baieti aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Elite Ghost Sniper

Cum se joaca Elite Ghost Sniper?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.