Tinta Potrivita

📅15.05.2020, jucat de: 1138 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tinta Potrivita?

Un nou joc online de indemanare si cu impuscaturi apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca este jocul Tinta Potrivita, pe care toti baietii il pot incerca gratuit si in care o sa vedeti cat de multe puncte o sa reusiti sa acumulati daca sunteti cei mai buni tintasi.

Trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui joc care are 10 nivele, deoarece fiecare nivel pe care il deschideti o sa fie mai dificil de terminat si de acumulat puncte. Voi dragi copii o sa vedeti cum controalele jocului este doar mouse-ul, cu care o sa va potriviti tinta si cu care o strageti cu tunul din acest joc cu impuscaturi.

Tunul este arma pe care voi trebuie sa o folositi in acest joc sa va impuscati fiecare tinta, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va distrati si o sa puteti sa va loviti fiecare tinta cu bila de tun. In primul nivel o sa aveti doua tinte de lovit cu bilele de tun, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa terminati nivelul.

In fata voastra, in fiecare nivel, precum in jocurile Angry Birds, o sa gasiti diferite structuri cu obiecte de lemn, de sticla sau de metal pe care trebuie sa le distrugeti pentru a acumula cat mai multe puncte. Misiunea voastra principala insa este sa fiti siguri ca o sa va loviti tintele cu bilele de tun, pe care le controlati cu mouse-ul.

Trebuie sa va puneti tinta tunului pe una dintre tintele din fiecare nivel, dupa care sa fiti siguri ca o sa puteti sa le loviti inainte sa ramaneti fara bile de tun, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu impuscaturi si jocuri de baieti vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Tinta Potrivita

Cum se joaca Tinta Potrivita?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.