Belle Dependenta Fashionista Tot Anul

📅25.07.2020, jucat de: 835 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Belle Dependenta Fashionista Tot Anul?

Printesa Belle din Frumoasa si Bestia se intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta chiar aici pe site-ul nostru.

Suntem siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Belle pana la finalul acestui joc, deoarece acesta este un nou joc fashion pentru copii si pentru fete in general, in care trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care frumoasa printesa Disney sa le poarte.

Nu va fi usor deloc, deoarece Belle este o adevarata fashionista si trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti o gramada de vestimentatii dragute atat pentru iarna, cat si pentru vara, toamna sau primavara, astfel incat Belle sa fie fashionista tot anul, asa cum o cunoasteti deja.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti cum printesa Disney isi doreste sa fie mereu in pas cu moda, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati sa aiba vestimentatii de vara si vestimentatii de iarna dintre cele mai dragute. Distractie placuta!

 

Belle Dependenta Fashionista Tot Anul

Cum se joaca Belle Dependenta Fashionista Tot Anul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.