Moda Cyberpunk de Oras

📅23.03.2021, jucat de: 795 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Moda Cyberpunk de Oras?

Nu se pune problema sa nu va jucati jocuri de imbracat printese Disney noi pe site-ul nostru, in special cand vorbim de jocuri extraordinar de frumoase si interesante precum cel de astazi, joc intitulat Moda Cyberpunk de Oras, unde printese precum Elsa, Moana, Ariel, si Belle au fost transportate in lumea viitorului, intr-un oras ca in filmele sci-fi Cyberpunk, asa ca trebuie ajutate sa arate din aceasta era, motiv pentru care tu le vei imbraca in acest jocut simplu!

Le vei imbraca separat pe printese, lucru pe care il faci folosind butoanele si panoul din partea lor dreapta, dar trebuie sa stii ca hainele din garderobele lor vor fi diferite pentru fiecare, ca sa ai diversitate in alegerea stilului lor.

Pentru inceput va trebui sa le alegi freza, vei putea sa le colorezi parul intr-o culoare diferita, si vei putea chiar si sa le pui tatuaje pe corp si pe fata, caci in viitor tatuajele sunt foarte la moda si acceptate peste tot.

Pe urma vei incerca haine si pantofi care mai de care mai interesante si cu un aspect din viitor, si le vei putea accesoriza tinuta cu posete de corp, masti, ochelari, cercei, sau alte accesorii, pe care suntem siguri ca le veti alege foarte bine pentru fiecare printesa.

Acum ca stii cat de simplu este jocul, fa bine si da-i o sansa chiar acum, si nu ezita pe urma sa te joci si alte jocuri pentru fete cum doar aici poti gasi!

Moda Cyberpunk de Oras

Cum se joaca Moda Cyberpunk de Oras?

Folositi mouse-ul.