Annie Coafuri Chic de Iarna

📅16.02.2020, jucat de: 635 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Annie Coafuri Chic de Iarna?

Anna din Regatul de Gheata se intoarce aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de unele dintre cele mai moderne jocuri pentru fete, pe care le puteti juca pe telefon si pe tableta gratuit online.

Astazi, Anna vine alaturi de un nou joc 2020 numit Annie Coafuri Chic de Iarna, un joc pentru fete in care dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc pentru fete, in care trebuie sa o ajutati pe Anna sa isi creeze pentru ea cat si pentru fetele de pe site-ul nostru unele dintre cele mai dragute coafuri de iarna.

Anna vrea sa aiba coafuri chic, ceea ce inseamna o schimbare de look pentru printesa voastra preferata. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti hainele cele mai moderne, cele mai dragute dar si cele mai interesante si cele mai frumoase de pe site-ul nostru. Am adus o gramada de ustensile pentru coafat pe care sa le folositi.

Aceste ustensile de coafat sunt extrem de interesante, iar voi dragi prieteni trebuie sa le folositi cu mouse-ul. Alaturi de Anna, trebuie sa vedeti care sunt cele mai interesante tipuri de coafuri chic pe care printesa Disney sa le poarte iarna.

Trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp,  sa reusiti sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite pentru buna voastra prieten. Trebuie sa ii faceti lui Anna o coafura moderna, folosind culori interesante dar si sa fiti siguri ca o sa vedeti cum poate sa aiba un par drept sau plin cu bucle.

Coafura chic a lui Anna o sa fie extrem de interesanta, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu printese vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Annie Coafuri Chic de Iarna

Cum se joaca Annie Coafuri Chic de Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.