Printesa Influencer pe Timp de Primavara

📅19.04.2020, jucat de: 625 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Influencer pe Timp de Primavara?

Doua printese Disney revin aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi o sa le puteti ajuta in jocul Printesa Influencer pe Timp de Primavara, in care dragi copii o sa vedeti ca ambele personaje vor dori sa fie adevarate fete influencer pe social media, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte creativi si sa le ajutati sa isi schimbe cele mai dragute vestimentatii din dulap cu cele noi de primavara.

Cele doua printese Disney pe care o sa le ajutati in acest joc online vor fi Belle din Frumoasa si Bestia si Rapunzel din Tangled. Cele doua printese sunt foarte bune prietene si posteaza mereu poze impreuna atat pe Instagram cat si pe Facebook sau pe Snapchat, iar astazi, voi trebuie sa le ajutati pe ambele prietene sa arate cat mai bine in aceasta primavara si trebuie sa fiti foarte creativi.

Printesa Belle din Frumoasa si Bestia vine pe site-ul nostru deoarece vrea sa aiba o gramada de urmaritori noi pe Instagram, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati sa arate cat mai bine in fiecare poza pe care Belle va dori sa o posteze pe social media. O sa vedeti ca pentru inceput, trebuie sa o ajutati pe Belle sa isi gaseasca o rochie cat mai draguta plina cu flori, culori vii dar si accesorii si o coafura cat mai relaxata pe care sa o poarta.

Printesa Rapunzel este si ea destul de greu de multumit, deoarece la fel ca Belle, ea va dori sa fie cat mai frumoasa si moderna. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa o ajutati pe Rapunzel sa isi scoata ochii verzi in evidenta si sa gasiti o gramada de rochii, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le poarte in aceasta primavara.

Suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de aceste doua printese Disney, iar voi o sa puteti sa jucati acest joc HTML5 online pe telefon si pe tableta gratuit! Belle si Rapunzel va asteapta in multe alte jocuri pentru fete in categoriile de jocuri cu Rapunzel si jocuri cu Frumoasa si Bestia. Distractie placuta!

 

Printesa Influencer pe Timp de Primavara

Cum se joaca Printesa Influencer pe Timp de Primavara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.