Stickman Politist vs Gangsteri Lupte de Strada

📅18.07.2020, jucat de: 3301 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stickman Politist vs Gangsteri Lupte de Strada?

Cele mai noi jocuri 3D pentru copii apar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare de lupte, in care o sa vedeti ca Stickman este personajul principal si are nevoie de ajutorul vostru.

In acest joc online de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa il ajutati pe Stickman sa devina cel mai bun politist de pe site-ul nostru, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa va puteti lupa impotriva tuturor gangsterilor de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc 2020 de baieti si de aventura, un joc 3D de lupte, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multep uncte. O sa fie foarte multe nivele, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de Stickman, sa va luptati impotriva raufacatorilor, iar pentru asta trebuie sa va luptati pana la sfarsitul nivelului si sa fiti cei mai buni politisti.

Chiar daca nu este usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa va luptati si sa castigati fiecare lupta impotriva acestor gangsterilor, iar voi puteti sa deveniti cei mai buni polististi de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Stickman Politist vs Gangsteri Lupte de Strada

Cum se joaca Stickman Politist vs Gangsteri Lupte de Strada?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele Z, X, C