Curse in Trafic Miami

📅26.08.2020, jucat de: 1401 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse in Trafic Miami?

Doar daca intrati astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, puteti sa gasiti cele mai noi si cele mai interesante jocuri 2020 de pe site-ul nostru, iar astazi am adus un nou joc de baieti cu masini, astfel incat sa ajungeti cat mai departe in orasul Miami.

O sa vedeti ca pana la finalul acestui joc online de baieti, o sa conduceti diferite masini rapide pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi in fiecare decizie pe care urmeaza sa o faceti. O sa vedeti cum masinile din acest joc vor fi conduse pe strazile din orasul Miami.

Veti fi la volanul masinilor, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe cu aceste masini online. Nu va fi usor insa trebuie sa fiti siguri ca folosind tastele SAGETI o sa puteti sa mergeti in stanga si in dreapta pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa ocolotii fiecare masina .

Traficul din Miami va fi unul destul de mare, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa treceti cu bine peste fiecare pas al jocului. Pentru a avea un punctaj cat mai mare, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti cat mai departe si sa colectati cat mai multe monede de aur.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa evitati cat mai multe masini si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj din joc si diferite alte jocuri 2020 cu masini vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Curse in Trafic Miami

Cum se joaca Curse in Trafic Miami?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.