Drifturi si Cascadorii cu Masina de Politie

📅29.09.2021, jucat de: 2869 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Drifturi si Cascadorii cu Masina de Politie?

Sa te joci jocuri cu masini de politie este deja unul dintre cele mai distractive si palpitante lucruri pe care le poti face pe site-ul nostru, dar cand poti incerca si drifturi si cascadorii extraordinare de la volanul unei astfel de masini, inseamna ca vei avea parte de si mai multa distractie, lucru garantat chiar acum daca incerci jocul intitulat Drifturi si Cascadorii cu Masina de Politie!

Fa cele mai tari peripetii cu masina de politie!

Pentru inceput vei vrea sa stii cum controlezi masina, si asta e foarte simplu, si anume prin a folosi tastele sageti la condus, si tasta F pentru a primi un boost de viteza.

Pe masura ce conduci prin oras facand drifturi si sarind pe rampe si platformele care exista pe strazi, punctajul tau va deveni tot mai mare, asa ca da tot ce ai ca sa acumulezi un numar cat mai mare de puncte.

Ai mare grija si sa nu faci accident cu masina, caci daca o distrugi de prea multe ori si nu mai poate merge, va trebui sa iei totul de la zero.

Suntem siguri ca vei face o treaba buna si va veti distra pe cinste, deci dati-i Play chiar acum, avand un timp cum doar aici poti avea!

Drifturi si Cascadorii cu Masina de Politie

Cum se joaca Drifturi si Cascadorii cu Masina de Politie?

Folositi sagetile, tasta F.