WW2 Impuscaturi in Tunel

📅14.07.2020, jucat de: 583 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul WW2 Impuscaturi in Tunel?

Ne pregatim dragi copii mereu cu unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, iar astazi va asteptam alaturi de un nou joc 2020 numit WW2 Impuscaturi in Tunel, un joc de baieti in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc online de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va puteti distra alaturi de prietenii vostri intr-un nou joc precum Counter Strike, in care o sa fiti intr-o harta speciala si nemaivazuta. O sa va jucati intr-un tunel lung si intunecat, alaturi de o pusca sniper sau o pusca cu luneta cum este ea cunoscuta.

Acest AWP, numirea oficiala a armei poate sa fie folosit doar cu MOUSE-ul, iar personajul il puteti misca folosind tastele A, S, W, D de pe tastatura, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra si o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte daca sunteti rapizi si va impuscati fiecare tinta care o sa va iasa in fata.

Pentru ca sunteti intr-un tunel intunecat, trebuie sa fiti de doua ori mai atenti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti in momentul incare tinta voastra apare pe ecran si sa va indreptati tinta de la luneta inspre ea si sa impuscati apasand pe click stanga. O sa vedeti cat de mult o sa va distrati si o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte.

Deveniti cei mai buni vanatori de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum in diferite alte jocuri cu impuscaturi 3D, o sa va distrati si o sa reusiti sa aratati cca sunteti vanatori sau soldati foarte buni si priceputi. Distractie placuta!

 

WW2 Impuscaturi in Tunel

Cum se joaca WW2 Impuscaturi in Tunel?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele A, S, W, D.