Impuscati Testoasa

📅21.02.2020, jucat de: 810 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impuscati Testoasa?

Ne pregatim sa ne distram de minune si astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa reusiti sa va intalniti alaturi de jocul Impuscati Testoasa, un joc 2020 pentru copii, in care o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru si sa vedeti cum o sa acumulati o gramada de puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti cum astazi, am pregatit pentru voi o super provocare cu animale si cu impuscaturi. Astazi, un nou joc online de baieti apare aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii, trebuie sa va folositi mouse-ul si sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati cat mai mule puncte alaturi de broasca testoasa din acest joc online.

In acest joc cu impuscaturi, voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul pentru a controla tunul din care trebuie sa impuscati broasca testoasa cat mai departe, astfel ca trebuie sa vedeti cum puteti sa alegeti o putere cat mai mare pentru tun dar si o traiectorie potrivita, astfel incat testoasa sa fie aruncata si in lungime dar si in inaltime, lucru care o sa va ajute sa acumulati cat mai multe puncte.

Misiunea voastra principala este sa reusiti sa colectati cat mai multe pungi cu bani si sa aveti o distanta cat mai mare, ceea ce o sa va faca sa aveti cel mai mare punctaj in fiecare nivel. O sa vedeti ca sunt si diferite abilitati, precum gloante de pistol pe care le puteti folosi sa impuscati testoasa pentru a avea un boost si sa nu se opreasca, ceea ce o sa va aduca puncte in plus.

Trebuie sa fiti foarte atenti si sa colectati cat mai multe monede cu broasca testoasa si o sa vedeti cum puteti sa va cumparati diferite imbunatatiri precum gloante in plus, un tun mai puternic sau diferite alte abilitati pentru broasca testoasa, astfel ca va asteptam acest joc online cu Impuscati Testoasa de pe ajocuri.ro sa incercati sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

 

Impuscati Testoasa

Cum se joaca Impuscati Testoasa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.