Zapping Run

📅07.07.2020, jucat de: 2296 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zapping Run?

Un nou joc online cu Tinerii Titani apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, Tinerii Titani aduc pentru voi jocul Zapping Run, o noua aventura pentru copii in care va puteti distra de minune chiar si pe telefon si pe tableta.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum Tinerii Titani in frunte cu Robin, o sa vedeti cum trebuie sa fugiti cat mai repede pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa fugiti prin diferite zone ale lumii. Un raufacator are telecomanda de la televizorul pe care va jucati, astfel ca o sa vedeti cum el poate sa schimbe zona in care va aflati in orice moment.

Trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ii ajutati pe Robin, Cyborg, Beast Boy, Raven si Starfie trebuie sa sariti si sa zburati pentru un timp cat mai indelungat, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte si sa fiti siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj de fiecare data cand incepeti un nivel.

De fiecare data cand raufacatorul va schimba canalul, voi veti schimba supereroul din Tinerii Titani. Aceasta aventura Cartoon Network va da ocazia sa jucati cu fiecare jucator in parte, iar in momentul in care ati schimbat canalele si ati schimbat doi sau trei supereoi, in momentul in care veti muri cu unul dintre supereroi, o sa ajungeti sa ii schimbati si sa va continuati drumul. Distractie placuta!

 

Zapping Run

Cum se joaca Zapping Run?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.