Schimbare Western vs Koreean

📅06.07.2020, jucat de: 670 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Schimbare Western vs Koreean?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete si chiar stiluri vestimentare pe care voi sa reusiti sa le pregatiti pentru toate fetele de pe site-ul nostru.

In acest joc online de fete, voi dragi copii o sa vedeti ca personajul principal este o fata adolescenta care va avea nevoie de ajutorul vostru sa isi gaseasca doua stiluri diferite de machiat, astfel incat sa devina una dintre cele mai dragute si cele mai moderne fete de pe site-ul nostru.

Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca acest joc pentru fete, insa el poate sa fie incercat si pe telefon si pe tableta online, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati un machiaj western si unul korean pentru fetele de pe site-ul nostru care astazi isi doresc sa incerce un nou machiaj care sa le faca sa arate extrem de dragut si de modern.

In fiecare dintre cele doua nivele o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de produse de machiat, de la pudre, la creme, la maskara, la eyeliner, la fond de ten si machiaje de diferite culori pentru a crea primele voastre machiaje western si machiaje koreene, insa pentru asta trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum cele doua stiluri vor fi extrem de diferite. Distractie placuta!

 

Schimbare Western vs Koreean

Cum se joaca Schimbare Western vs Koreean?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.