Boss Baby Inapoi la Munca Perechi

📅25.02.2020, jucat de: 2202 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Boss Baby Inapoi la Munca Perechi?

Un nou joc Boomerang va asteapta aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, in care sa va distrati de minune alaturi de fiecare personaj Boss Baby. O sa vedeti ca un nou joc 2020 Boss Baby este pe cale sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca Boss Baby vine alaturi de un nou joc 2020 de memorie aici pe ajocuri.ro.

O sa vedeti cum astazi, personajele bebelus de pe Boomerang vin alaturi de jocul Boss Baby Inapoi la Munca Perechi, un joc de memorie pentru copii, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc 2020 de indemanare, in care am pregatit o gramada de imagini cu Boss Baby si personajele bebelus.

Trebuie sa fiti insa extrem de atenti si de rapizi, deoarece trebuie sa vedeti cum alaturi de fiecare bebelus Boss Baby, sa ajungeti sa vedeti ca trebuie sa gasiti imaginile pereche in cel mai scurt timp. Trebuie sa vedeti cum alaturi de bebelusii Boss Baby, sa imperecheati fiecare imagine si o sa vedeti ca puteti sa acumulati foarte multe puncte.

Este un nou joc online de memorie, in care dragi copii trebuie sa vedeti cum o sa reusiti sa ii ajutati pe acesti bebelusi sa termine fiecare nivel. O sa gasiti in primele nivele ale acestui joc online o gramada de imagini si piese de memorie, insa numarul acestora va creste odata cu fiecare nivel. Trebuie sa fiti rapizi, deoarece timpul vostru va fi limitat.

Folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc, astfel ca alaturi de aceste personaje de pe Boomerang, o sa ajungeti sa imperecheati foarte multe imagini si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Boss Baby vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Boss Baby Inapoi la Munca Perechi

Cum se joaca Boss Baby Inapoi la Munca Perechi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.