Boss Baby Sedinta Foto

📅12.05.2020, jucat de: 812 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Boss Baby Sedinta Foto?

Ne pregatim mereu aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, iar astazi o sa gasiti jocul Boss Baby Sedinta Foto, un joc pentru fete si pentru copii, in care trebuie sa il ajutati pe bebelusul din Cine-i Sef Acasa sa gaseasca diferite vestimentatii pe care sa le poarte.

O sa vedeti ca acesta este un nou joc 2020 de imbracat, de coafat si chiar si de machiat, in care trebuie sa il ajutati pe Boss Baby sa termine cu bine o noua sedinta foto de pe site-ul nostru. Toate actiunile pe care le veti face in acest joc vor fi cu ajutorul mouse-ului, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Boss Baby sa schimbe cat mai multe vestimentatii.

Pentru ca este o sedinta foto extrem de interesanta, o sa vedeti ca Boss Baby va avea diferite vestimentatii cunoscute, cu o gramada de cantareti celebri sau personaje din filme. O sa vedeti ca pana si PSY, artistul din Gangnam Style este unul dintre costumele lui Boss Baby.

Trebuie sa folositi mouse-ul, si sa vedeti cum il puteti costuma pe acest bebelus in diferite vestimentatii interesante, unul dintre ele fiind chiar si Batman. Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa gasiti haine si accesorii de diferite moduri. Una din vestimentatiile pe care trebuie sa le pregatiti este de bebelus cool, astfel ca o sa aveti nevoie de o camasa, de pantaloni eleganti si de ochelari de vere.

Un skateboarder este foarte la moda, astfel ca Boss Baby isi doreste si el sa fie skateboarder, iar voi trebuie sa ii gasiti pantaloni comozi, un hanorac, o casca si un skateboard pe care le va folosi in sedinta foto, iar voi o sa vedeti care sunt si restul costumelor pe care boss baby le va dori sa le imbrace in viitoarele provocari de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Boss Baby Sedinta Foto

Cum se joaca Boss Baby Sedinta Foto?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.