Printesa Elsa Naste Bebelus

📅 17.11.2020, jucat de: 73 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Printesa Elsa Naste Bebelus

Un nou joc pentru fete cu bebelusi apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum printese Disney si personaje Disney vor fi personajele principale care au nevoie de ajutorul vostru.

In acest joc numit Printesa Elsa Naste Bebelus, un joc Disney pe care dragi copii o sa reusiti sa il jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, in care o sa vedeti ca trebuie sa o ajutati pe printesa Elsa sa isi nasca noul bebelus aici pe site-ul nostru.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa folositi MOUSE-ul pentru a reusi sa folositi toate ustensilele pentru a ajunge sa nasca un bebelus sanatos, astfel ca o sa fiti doctori foarte buni si o sa reusiti sa aveti o familie intreaga alaturi de Elsa si Jack Frost.

Pentru inceput, o sa vedeti cum o sa mergeti in spital alaturi de printesa Elsa, si o sa fiti doctorii sai de bebelus, iar voi trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum alaturi de ustensilele din spital, o sa deveniti cei mai buni doctori.

Trebuie sa vedeti cum o puteti ajuta pe printesa Elsa insarcinata sa se schimbe in haine de spital, dupa care sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca trebuie sa ii inspectati sanatatea, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi termometrul sa ii luati temperatura, sa ii folositi stetoscopul si ecograful sa va asigurati ca printesele si bebelusul sunt sanatosi.

Veti vedea cum diferite alte jocuri Disney cu printese vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in diferite alte provocari pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printesa Elsa Naste Bebelus

Cum se joaca Printesa Elsa Naste Bebelus?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!