Adam si Eva GO

📅29.06.2020, jucat de: 1266 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Adam si Eva GO?

Un nou joc 2020 cu Adam si Eva apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa va puteti distra de minune alaturi de toti prietenii vostri, deoarece este un nou joc de baieti si de aventura pe care il puteti incerca si pe telefon sau tableta online gratuit.

Astazi, Adam si Eva se intorc si au pregatit pentru voi o super provocare de logica si de aventura, in care trebuie sa il ajutati pe Adam sa ajunga la Eva pana la finalul nivelului, insa dragi prieteni o sa vedeti ca vor fi o gramada de obstacole si o gramada de pericole pe care trebuie sa le infruntati astfel incat sa aveti o gramada de puncte si sa ajungeti la Eva.

In acest joc de baieti, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa folositi tastele SAGETI sau MOUSE-ul, sa controlati fiecare actiune pe care Adam o poate face in acest joc de baieti. O sa vedeti ca va veti afla intr-o lume preistorica, in care Adam va trebui sa treaca prin diferite usi si diferite obstacole pe care le puteti depasi foarte usor impreuna.

Va trebuie sa colectati o gramada de obiecte precum ciocane, flori, chei dar si arme care va pot fi de folos in aceasta aventura preistorica in care o sa intalniti chiar si dinozauri. Eva in fiecare nivel va fi inchisa la final, astfel ca va trebui sa gasiti cel putin o cheie in fiecare nivel pentru a reusi sa ii deschideti usa, si sa reusiti sa ii acordati o floare in momentul in care ajungeti la ea. Distractie placuta!

 

Adam si Eva GO

Cum se joaca Adam si Eva GO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul sau tastele SAGETI.