Mania X si 0

📅18.06.2020, jucat de: 2455 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mania X si 0?

Va asteptam astazi dragi copii alaturi de jocul Mania X si 0, in care dragi copii o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati reusind ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa va asezati piesele X si 0 in locul potrivit pentru a castiga fiecare runda.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc online in 2 jucatori sau single player si sa jucati impotriva calculatorului, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni jucatori de X si 0 de pe site-ul nostru. Regulile jocului sunt aceleasi, iar voi o sa vedeti ca toate actiunile pe care le veti face vor fi folosind mouse-ul.

Trebuie sa fiti insa foarte atenti daca jucati impotriva calculatorului, deoarece dificultatea va fi una destul de ridicata pentru ca voi sa invatati sa jucati X si 0 din ce in ce mai bine. In momentul in care o sa castigati trei runde una dupa alta, o sa puteti sa va invingeti orice oponent, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa terminati fiecare provocare pana la finalul acestui joc.

Regulile sunt la fel, astfel ca fiecare jucator o sa aiba cate un simbol pe care sa il aseze pe plansa. Player 1 va fi cu X si player 2 va fi cu 0, iar folosind mouse-ul, runda cu runda, fiecare jucator trebuie sa isi aseze simbolurile intr-un patratel liber de pe plansa, iar in momentul in care o sa aveti trei simboluri in linie fie ea orizontala, verticala sau oblica, o sa reusiti sa faceti puncte. Distractie placuta!

 

Mania X si 0

Cum se joaca Mania X si 0?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.