Tap Tap Fata Covid

📅07.06.2020, jucat de: 736 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tap Tap Fata Covid?

Tap Tap Fata Covid este cel mai nou joc online de indemanare de pe site-ul nostru, in care voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa protejati una dintre fetele de pe site-ul nostru sa nu se infecteze cu noul Coronavirus.

Acest joc online pentru copii se joaca folosind mouse-ul, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca personajul principal este o fata papusa, care are nevoie de ajutorul vostru sa evite cat mai multi virusi sau microbi din Coronavirus, astfel incat sa nu se infecteze si sa ramana sanatoasa pana la finalul acestui joc.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de aceasta papusa fata. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa apasati pe papusa o singura data pentru a o face sa sara in aer.

Trebuie sa aveti foarte mare grija, deoarece dragi copii o sa vedeti ca din partea dreapta a ecranului, Coronavirusul va incerca sa o infecteze pe papusa inca de la inceputul jocului. Voi trebuie sa mentineti papusa in aer pentru un timp cat mai mult, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte, insa in acelasi timp, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa evitati Coronavirusul si astfel papusa nu se va infecta, iar voi o sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

 

Tap Tap Fata Covid

Cum se joaca Tap Tap Fata Covid?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.