Proiect cu Masini in Amsterdam

📅18.05.2020, jucat de: 1749 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Proiect cu Masini in Amsterdam?

Cele mai multe jocuri 3D pentru copii pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa aveti astazi ocazia sa vedeti cum am adus pentru voi un nou joc simulator cu masini 3D, in care toti baietii pot sa conduca masini Lamborghini Urus intr-un oras foarte popular din Europa.

In acest joc de baieti, vio dragi prieteni trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa conduceti o masina 3D pe toata harta. Este un nou joc simulator, in care o sa fiti la volanului unui Lamborghini Urus, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il conduceti cat mai bine si cu cea mai mare viteza pentru a avea cel mai mare punctaj.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc de baieti, voi o sa vedeti ca trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI pentru a conduca masina, iar asta se va intampla pe strazile din Amsterdam, unul dintre cele mai cunoscute orase din Olanda. Strazile vor fi multe, curbe, poduri si chiar si autostrazi in apropiere pe care o sa puteti sa conduceti aceasta masina 3D.

Trebuie sa fiti siguri ca nu o sa faceti nici un accident insa in acest joc Project Cars Amsterdam Simulator, in care fiecare drift si fiecare obstacol pe care il ocoliti la viteze mari o sa va aduca puncte foarte multe si o sa deveniti soferi din ce in ce mai buni, cu reflexe exeptionale.

Suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc 3D de baieti, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte provocari cu masini de curse si jocuri simulator online vor fi gratis pe site-ul nostru in continuare. Distractie placuta!

 

Proiect cu Masini in Amsterdam

Cum se joaca Proiect cu Masini in Amsterdam?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.