Maestru cu Arcul

📅18.05.2020, jucat de: 1592 ori, voturi: 12

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maestru cu Arcul?

Am adus astazi aici pe ajocuri.ro, un nou joc Minecraft pentru copii, pe care dragi prieteni o sa il jucati gratuit folosind mouse-ul alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un nou joc de baieti cu arcuri, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa eliminati cat mai multi monstrii Minecraft.

Pentru ca este un joc online cu impuscaturi, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece este o noua provocare de baieti si de indemanare, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va controlati personajul Minecraft si arcul acestuia, astfel incat in cel mai scurt timp sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Folosind mouse-ul, voi dragi prieteni o sa vedeti ca o sa reusiti sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa va controlati tinta arcului in cel mai bun mod posibil, astfel incat sa reusiti sa impuscati monstrul Minecraft cu fiecare sageata a arcului vostru. O sa vedeti ca in fiecare nivel, o sa aveti trei sageti disponibile sa va loviti tinta si sa acumulati puncte.

Fiecare sageata pe care o folositi si alaturi de care nu o sa va loviti tinta va trage cate o stea si puncte din punctajul vostru final, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc Minecraft cu arcuri, o sa aveti o tinta foarte buna si o sa reusiti sa va loviti de fiecare data orice tinta oriunde s-ar afla. Nivelele din acest joc de baieti vor fi din ce in ce mai dificile, iar voi o sa intalniti chiar si obstacole pe care trebuie sa le depasiti.

O sa aveti intre voi si tinta voastra ziduri si obiecte inalte, astfel ca va trebui sa fiti creativi si sa vedeti cum va puteti lovi fiecare monstru Minecraft din fiecare nivel, ceea ce o sa va faca cei mai buni arcasi de pe site-ul nostru, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri de baieti si jocuri pentru copii Minecraft pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Maestru cu Arcul

Cum se joaca Maestru cu Arcul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.