Selfie de Vara

📅29.04.2020, jucat de: 982 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Selfie de Vara?

Jocul Selfie de Vara apare astazi aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece o sa va intalniti alaturi de trei printese Disney foarte dragute si foarte moderne pe care le puteti ajuta sa isi faca trei dintre cele mai moderne si cele mai interesante fotografii selfie de vara de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti creativi si atenti pe toata durata acestui joc, deoarece este o noua provocare fashion in care o sa va intalniti alaturi de personaje precum surorile Frozen Elsa si Anna, dar si buna lor prietena Moana, care astazi sunt personajele principale ale acestui joc Selfie de Vara.

In acest joc pentru copii, voi dragi fete trebuie sa faceti tot posibilul ca Elsa, Moana si Anna sa fie pregatite sa faca trei dintre cele mai moderne si cele mai dragute selfie-uri de vara de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum alaturi de fiecare printesa in parte, o sa aveti nivele de imbracat, de machiat, de coafat dar si de ingrijit, dupa care sa faceti o fotografie selfie dintre cele mai dragute.

Pentru ca fiecare printesa are stiluri diferite de vestimentatie, o sa vedeti ca ele vor avea un nivel propriu, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe Moana, Elsa si Anna sa isi gaseasca haine de vara dintre cele mai dragute printre toate rochiile de vara, fustele de vara, tricouri, blugi scurti, pantaloni scurti sau chiar si dresuri de baie dragute pe care printesele Disney sa le poarte.

Coafurile, machiajele si accesoriile sunt si ele foarte importante in acest joc Disney, astfel ca va trebui sa folositi mouse-ul si sa incepeti sa le schimbati cat mai mult pentru a fi siguri ca la finalul jocului, Moana, Anna si Elsa vor avea trei vestimentatii de vara dintre cele mai dragute si cele mai moderne de pe site-ul nostru, unde vom aduce noi jocuri precum Selfie de Vara. Distractie placuta!

 

Selfie de Vara

Cum se joaca Selfie de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.