Potrivit Instant

📅16.01.2020, jucat de: 824 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Potrivit Instant?

Jocul Potrivit Instant este cel mai nou joc online de fete de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum patru personaje Disney sunt personajele principale, iar ele isi doresc sa aiba una dintre cele mai dragute povesti de dragoste de pe site-ul nostru cu ajutorul vostru.

Astazi, alaturi de aceste personaje Disney, trebuie sa va jucati cu intreaga vestimentatie a celor doua cupluri, astfel incat ei sa se potriveasca instant si sa vedeti cum vor forma cele mai dragute cupluri Disney de pe site-ul nostru. O sa va intalniti alaturi de Printesa Elsa din Regatul de Gheata, care va fi alaturi de Kristoff din Frozen. Printesa Ariel din Mica Sirena va veni alaturi de iubitul sau, printul Eric.

In acest joc de dragoste si de imbracat, o sa vedeti ca cele doua cupluri vor fi la inceput despartiti, deoarece hainele pe care le poarte nu se vor potrivi instant 100%, iar voi trebuie sa fiti foarte creativi si sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa se potriveasca la stil cu iubitii lor.

Voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in acest joc Disney, o sa reusiti sa le ajutati pe Elsa si pe Ariel, care au doua stiluri fashion diferite, sa se imbrace cu cele mai moderne si cele mai dragute haine pe care le au in dulap si sa se potriveasca cu iubitii lor.

Pentru a avea o poveste de dragoste de success, trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa aiba haine noi, machiaje dragute dar si coafuri interesante, iar Kristoff si Eric vor fi partenerii perfecti. Distractie placuta!

 

Potrivit Instant

Cum se joaca Potrivit Instant?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.