Trend pe Internet Provocarea Hastag

📅26.05.2020, jucat de: 800 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trend pe Internet Provocarea Hastag?

Trend pe Internet Provocarea Hastag este cel mai nou joc de fete pe care voi dragi copii il puteti gasi in categoriile de jocuri de fete, de imbracat, de machiat si chiar de animale, in care o sa vedeti ca printesa Elsa din Regatul de Gheata este personajul principal si a pregatit pentru voi o super provocare fashion.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe printesa Elsa din Frozen sa pregateasca nu mai putin de noua hastag-uri noi pe care sa le posteze pe Instagram si sa inceapa sa aiba din ce in ce mai multi urmaritori.

O sa vedeti ca printese Elsa are nevoie de ajutorul vostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Elsa sa fie creativa, deoarece va dori sa creeze un #fashionista, unde va avea nevoie de o gramada de haine fashion, machiaje fashion si coafuri fashion pe care sa le poarte. #animal print este al doilea pe care ea doreste sa il porneasca pe Instagram, astfel ca o sa aiba nevoie de o gramada de haine cu animal print de ghepard, de girafa, de zebra sau de tigru pe care sa le asorteze cu machiaje colorate.

VSCO, NEON, Egirl sau Woke Eco sunt alte cateva hastaguri in trend pe care printesa Elsa isi doreste sa le posteze pe retelele de socializare, astfel ca trebuie sa fiti cat mai creativi si sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa o ajutati sa isi gaseasca unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii fashion, astfel va avea un dulap plin de haine trendy. Distractie placuta!

 

Trend pe Internet Provocarea Hastag

Cum se joaca Trend pe Internet Provocarea Hastag?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.