Crafnite IO

📅22.04.2020, jucat de: 1092 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Crafnite IO

Ne distram de minune aici pe site-ul nostru, iar astazi am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante provocari online, in care o sa vedeti cum puteti sa va distrati alaturi de prietenii vostri in cel mai nou joc Crafnite IO pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Acesta este un nou joc 3D Minecraft multiplayer, in care trebuie sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc IO pentru copii, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte in acest nou joc 3D Minecraft, insa pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va miscati pe harta si sa distrugeti obiecte, sa selectati arme si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc Minecraft IO online, o sa vedeti ca vor fi foarte multi alti jucatori online, deoarece acesta este un joc de indemanare, de aventura si cu impuscaturi, in care o sa puteti sa distrugeti multe cuburi Minecraft pentru a gasi comori ascunse.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti cat mai multe puncte pana la finalul acestui joc. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti ca alaturi de personajele Minecraft IO sa ajungeti sa explorati cat mai multe spatii.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece este un nou joc IO, sa nu uitati cat de multi alti jucatori vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum diferite alte jocuri multiplayer Minecraft online vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Crafnite IO

Cum se joaca Crafnite IO?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!