Arena din Janissary

📅13.04.2020, jucat de: 1823 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arena din Janissary?

Foarte multe jocuri online pentru copii vor aparea aici in continuare, iar astazi o sa vedeti ca am adus pentru voi jocul Arena din Janissary, in care o sa va distrati alaturi de prietenii vostri, deoarece o sa vedeti cum acest nou joc online de lupte intre masinute poate sa fie jucat pana in patru jucatori.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va puteti alege cu cle mai mare punctaj, deoarece acesta este unul dintre cele interesante jocuri de indemanare si de aventura de baieti. Avatarul pe care trebuie sa il controlati in acest joc online vor fi masini de lemn care au sageti la varf pe care le puteti trage.

In acest joc online de baieti, o sa vedeti ca player 1, player 2, player 3 si player 4 vor trebui sa foloseasca tastele Q, C, P si M pentru a controla masinile si pentru a incerca sa distruga cat mai multe tipuri de adversari, iar voi o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati pana la finalul acestui joc online.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa ajungeti sa vedeit cum masinile voastre se vor misca in cerc daca nu apasati pe butoanele care va va controla masina. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va elimitati cat mai multi adversari.

Pentru ca jocul sa fie din ce in ce mai interesant, o sa vedeti ca puteti sa jucati jocul in 2, sau sa incepeti sa jucati in 3 sau chiar si in patru jucatori, iar in momentul in care jucati in 2 sau 3, jucatorii lipsa vor fi inlocuiti cu calculatorul. Trebuie sa fiti atenti si sa vedeti cum puteti sa eliminati adversarii de pe tabla de joc, iar voi o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte pana la finalul acestui joc online. Distractie placuta!

 

Arena din Janissary

Cum se joaca Arena din Janissary?

Jucati-va folosind tastele Q, P, C si M.