Ludo 2

📅09.04.2020, jucat de: 7122 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ludo 2?

Avem pregatite foarte multe jocuri interesante aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti cum am adus un nou joc 2020 in 2 jucatori, in 3 jucatori sau in 4 jucatori pe care dragi prieteni il puteti juca gratuit aici pe site-ul nostru chiar si pe telefon online si pe tableta.

Acesta este noul nostru joc Ludo 2, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa incercati jocul in patru sau in 3 jucatori odata ce strangeti indeajuns de multi prieteni la voi acasa. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa va jucati aceasta versiune a jocului Nu te Supara Frate, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa castigati impotriva prietenilor vostri.

Regulile acestui joc sunt destul de simple, iar controalele la fel de simple. Trebuie sa folositi mouse-ul sa jucati acest joc online, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa castigati fiecare incercare a acestui joc Ludo. Voi dragi copii trebuie sa va alegeti cate o culoare pentru fiecare jucator.

Player 1, player 2, player 3 si player 4 pot sa isi aleaga pe rand culorile rosu, verde, albastru si galben, care sunt culorile standard pentru jocurile Ludo sau Nu tu Supara Frate. Odata ce alegeti culorile, o sa puteti sa incepeti si jocul, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa va duceti fiecare piesa in turnul care are aceeasi culoare.

Trebuie sa aveti si noroc in acest joc, deoarece fiecare mutare pe care o faceti va fi dupa numarul de pe zar. Trebuie sa aruncati cu zarul, iar in momentul in care o sa reusiti sa dati 6, o sa puteti sa va scoate o piesa din baza, dupa care cu fiecare zar, puteti sa mutati piesa cu acelasi numar ca si pe zar. Doar daca dati 6 din nou cu zarul puteti sa scoateti o alta piesa din baza.

O sa vedeti ca fiecare jucator va avea randul sau unul dupa altul, insa daca dati cu zarul numarul 6, o sa aveti o runda in plus. Trebuie sa fiti insa atenti pe plansa de Ludo, deoarece daca un alt jucator cu o piesa de alta culoare da un zar potrivit si cade pe piesa voastra, aceasta va fi trimisa inapoi in baza si trebuie sa o luati de la inceput cu acea piesa. Distractie placuta!

 

Ludo 2

Cum se joaca Ludo 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.