Printese la Urgenta

📅08.04.2020, jucat de: 799 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese la Urgenta?

Astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa vedeti ca am adus dragi prieteni noul joc online Printese la Urgenta, unde o sa vedeti ca trei printese Disney au nevoie de ingrijire medicala, iar Barbie va fi asistenta medicala care o sa va ajute sa le ingrijiti pe Elsa, Anna si Rapunzel.

Voi dragi copii o sa fiti doctori la camera de urgenta, unde o sa vedeti ca astazi, surorile Frozen, Elsa si Anna vin alaturi de prietena lor Rapunzel deoarece nu se simt bine. Voi trebuie sa le ajutati pe fiecare dintre cele trei printese Disney sa se simta cat mai bine pana la finalul acestui joc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati sa gaseasca unele dintre cele mai bune tratamente de urmat pentru bolile si problemele lor.

Trebuie sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc, astfel incat sa folositi ustensilele de doctori. O sa vedeti ca printesa Elsa are probleme la ochi, printesa Anna la ureche, iar printesa Rapunzel la fata si la mana.

Odata ce incepeti jocul, o sa vedeti cat de greu este sa fiti doctori pentru printese Disney, deoarece toata lumea le asteapta la joaca, astfel ca trebuie sa fiti rapizi si sa le faceti sa se simta cat mai bine. Printesa Elsa are o infectie la ochi, astfel ca o sa vedeti ca ochii sai sunt iritati si foarte rosii. Trebuie sa folositi un spray special si picaturi de ochi care sa ii hidrateze ochii lui Elsa si sa faceti tot posibilul sa ii faceti roseata din ochi sa dispara.

Printesa Elsa are o infectie in ureche, care o sa vedeti ca o deranjeaza si o doare foarte tare, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa eliminati fiecare bacterie din urechea lui Anna. Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa dezinfectati urechea printesei Disney si sa faceti tot posibilul sa o ungeti cu creme si medicamente pentru a scapa de infectia in ureche.

Rapunzel a a vut un mic accident in care a cazut in spini, iar acum ea este plina cu ghimpi de spini, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum puteti sa faceti sa o scapati pe Rapunzel de noroi, de ghimpi si de durerea la mana. Distractie placuta!

 

Printese la Urgenta

Cum se joaca Printese la Urgenta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.