Printese Intalnire Dubla 2

📅07.06.2020, jucat de: 671 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Intalnire Dubla 2?

Un nou joc de fete este gata sa il jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta din categoria de jocuri cu Printese, iar voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de printese precum Moana si Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita.

O sa vedeti ca astazi, cele doua printese Disney urmeaza sa mearga impreuna la o intalnire dubla alaturi de iubitii lor, insa inainte de a merge la intalnire, ele au nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de fete, o sa reusiti sa le aranjati si sa le imbracati pe ambele fete.

Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita este o fata foarte draguta si moderna, insa la inceputul jocului, o sa vedeti ca ea poarta haine obisnuite pe care le poarta in casa si in momentul in care merge la cumparaturi, insa pentru intalnirea romantica alaturi de Moana si iubitul sau, ea va trebui sa arate de doua ori mai bine.

Moana este la fel nepregatita pentru aceasta intalnire dubla alaturi de Aurora, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa le faceti o schimbare de look celor doua printese Disney. Trebuie sa treceti prin nivelul de imbracat, prin nivelul de machiat si prin nivelul de machiat, in care o sa vedeti ca printesele Disney vor dori sa faceti alegerile potrivite.

Moana si Aurora isi doresc o vestimentatie moderna, astfel ca trebuie sa le gasiti o rochie sau o fusta dintre cele mai dragute, o jacheta din piele sau din blugi dar si camasi sau tricouri elegante pe care sa le poarte si sa le asorteze in aceasta noua vestimentatie fashion pentru intalnirile romantice. Distractie placuta!

 

Printese Intalnire Dubla 2

Cum se joaca Printese Intalnire Dubla 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.