Rick si Morty Creeaza Printesa

📅07.09.2020, jucat de: 596 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rick si Morty Creeaza Printesa?

Rick si Morty Creeaza Printesa este cel mai nou joc online de fete de pe site-ul nostru, insa dragi prieteni este un joc special, in care o sa vedeti ca Rick si Morty isi doresc sa o schimbe pe sora sa intr-o printesa adevarata.

Voi dragi copii o sa vedeti ca este o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care sora lui Morty este personajul principal, iar astazi, voi dragi copii trebuie sa o ajutati sa arate cat mai bine, ceea ce nu este usor deloc, deoarece va trebui sa o faceti sa arate precum Tiana, Cenusareasa sau Elsa din lumea Disney.

Pentru a va juca acest joc, trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa o ajutati pe sora lui Morty sa inceapa sa arate din ce in ce mai tare ca si una din cele trei printese Disney, iar pentru asta va trebui sa gasiti o gramada de rochii elegante si dragute de diferite culori.

Veti vedea cum Rick si Morty au pregatit diferite nivele pentru a o face pe sora si nepoata lor sa arate ca una dint printesele Disney de pe site-ul nostru, iar voi va trebui sa reusiti sa gasiti o gramada de rochii din Printesa si Broscoiul, din Cenusareasa sau din Frozen 2, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti ca alaturi de personajele voastre preferate, o sa ajungeti sa terminati acest joc de imbracat, de machiat si de coafat creand noi printese. Distractie placuta!

 

Rick si Morty Creeaza Printesa

Cum se joaca Rick si Morty Creeaza Printesa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.