Rick si Morty Jigsaw

📅03.03.2021, jucat de: 481 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Rick si Morty Jigsaw?

Iata ca revenim chiar in acest moment in categoria noastra de Jocuri cu Rick si Morty, categorie plina de mistere si de aventura in care nu am mai adaugat nimic de ceva timp, asa ca avem foarte mult entuziasm sa impartasim cu voi toti acum jocul intitulat Rick si Morty Jigsaw, care va bucura cu siguranta fanii de jocuri puzzle, chiar daca nu au vazut acest serial animat niciodata pana acum!

Din partea stanga si dreapta a ecranului vei alege pe care dintre cele cinci imagini vrei sa le rezolvi, tu putand mereu sa te intorci si sa alegi alte imagini sa faci din ele puzzle daca iti doresti. Inainte de a incepe, alege si numarul de piese cu care esti confortabil/a, dintre 25, 49, si 100 de piese.

Dupa ce piesele au fost amestecate pe ecran, tu le vei ordona cu mouse-ul, luand fiecare piesa in parte si legand-o cu celelalte piese cu care se potriveste, ghidandu-te dupa forma si imaginea lor pana cand ai in fata ta o imagine completa. Este atat de simplu, deci incepe distractia chiar acum, si nu ezita sa le arati si prietenilor tai acest joc minunat!

Rick si Morty Jigsaw

Cum se joaca Rick si Morty Jigsaw?

Folositi mouse-ul.