Printesa de Gheata Casa de Papusi

📅11.03.2020, jucat de: 820 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa de Gheata Casa de Papusi?

Astazi dragi copii o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de personajele din Regatul de Gheata, care au pregatit penturu voi o noua provocare de decorat si de fete pe care o puteti juca atat pe telefon cat si pe tableta online.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe printesa Elsa, printesa Anna, omul de zapada Olaf dar si pe Sven, care o sa apara in acest joc online pentru fete. Voi dragi copii o sa vedeti cum toate aceste personaje Disney sunt bebelusi, iar ei isi doresc sa creeze impreuna cu voi una dintre cele mai dragute case de papusi.

Trebuie sa fiti extrem de creativi pe doara durata acestui joc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa decorati intreaga casa de papusi in cel mai dragut mod posibil. Trebuie sa mergeti prin bucatarie, prin baie, prin sufragerie si prin dormitorul din casa de papusi Frozen, si sa folosii mouse-ul pentru a le decora in cel mai dragut mod posibil.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca personajele Disney din acest joc cu Regatul de Gheata sunt doar bebelusi, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati o intreaga casa de papusi pe care bebelusa Elsa, bebelusul Olaf sau bebelusul Sven sa le foloseasca.

Trebuie sa gasiti mobila pentru fiecare camera din casa de papusi, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa aveti una dintre cele mai dragute case de papusi de pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2020 cu Regatul de Gheata si personaje bebelusi. Distractie placuta!

 

Printesa de Gheata Casa de Papusi

Cum se joaca Printesa de Gheata Casa de Papusi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.