Printese Valuri de Vara

📅21.07.2020, jucat de: 732 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Valuri de Vara?

In acest joc pentru fete numit Printese Valuri de Vara, o sa vedeti ca surorile Frozen, Rapunzel si Mica Sirena vin aici pe site-ul nostru pentru a reusi sa arate cat mai bine in vacanta de vara, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare fata in parte.

Printesele Disney alaturi de care va veti juca in acest joc sunt foarte moderne si dragute, astfel ca pana si la mare pe plaja isi doresc sa arate cat mai bine. Voi trebuie sa mergeti alaturi de ele intr-o noua provocare fashion si sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa creati garderobe de vara intregi pe care ele sa le poarte cat timp sunt in vacanta.

Pentru a va juca acest joc trebuie sa folositi mouse-ul, astfel incat sa va selectati personajul alaturi de care sa va jucati si sa incepeti sa il imbracati, sa il machiati si sa il coafati cat mai bine pana la finalul acestui nou joc online fashion de vara pe care il puteti gasi aici pe site-ul nostru.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum aceste printese Disney vor dori sa arate cat mai bine. Voi trebuie sa le gasiti patru vestimentatii de vara sau vestimentatii de plaja diferite, astfel ca o sa vedeti ca am pregatit o gramada de tricouri dragute, rochii interesante dar si fuste de vara pentru fiecare printesa.

Costumele de baie si palariile vor fi si ele disponibile, insa trebuie sa fiti creativi si sa faceti tot posibilul sa le asortati cu noile vestimentatii si noul stil fashion a fiecarei printese Disney de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Printese Valuri de Vara

Cum se joaca Printese Valuri de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.