Printese Jachete Oversized

📅20.04.2020, jucat de: 729 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Jachete Oversized ?

Ne dorim sa va distrati de minune de fiecare data aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am adus astazi un nou joc cu printese Disney, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajutati patru printese Disney sa arate cat mai bine.

Acesta este un nou joc fashion, in care patru printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa se imbrace in trend si sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati vestimentatii fashion pentru Ariel din Mica Sirena, Moana, Elsa si Anna din Frozen. Aceste printese Disney vor avea stiluri diferite de imbracat, insa numitorul comun din acest joc vor fi jachetele oversized.

Aceste geci de primavara sunt extrem de draguta, deoarece moda din 2020 arata ca fetele iubesc sa poarte haine mai mari decat este nevoie, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre aceste patru printese Disney sa isi gaseasca jachetele potrivite.

Pentru ca printesele din acest joc vor sa se imbrace diferit, o sa vedeti ca folosind mouse-ul, puteti sa mergeti si sa cautati diferite jachete pentru fiecare fata. O sa gasiti in sifonier o gramada de jachete de primavara, jachete blugi, jachete elegante dar si jachete casual pe care Elsa, Moana, Anna si Ariel sa le poarte, iar voi trebuie sa le asortati cu diferite alte haine fashion pe care le puteti gasi in dulapul fiecarei printese Disney.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa creati patru vestimentatii fashion diferite. Aceste jachete pot fi asortate cu blugi, blugi scurti, rochii dragute, salopete dar si tricouri si pantaloni eleganti, astfel ca o sa ajungeti sa creati cate o vestimentatie fashion cu jachete oversized pentru fiecare printesa Disney din acest joc online. Distractie placuta!

 

Printese Jachete Oversized

Cum se joaca Printese Jachete Oversized ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.