Candy Riddles

📅11.03.2020, jucat de: 2665 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Candy Riddles?

Candy Riddles este noul joc cu dulciuri pe care te provocam sa-l joci pana la capat deoarece are peste 2200 de nivele diferite pe care poti sa le treci consecutiv finalizand fiecare nivel de dificultate unul cate unul. Pentru inceput primele nivele de dificultate vor fi usoare, vei reusi sa le termini usor deoarece nivelul de dificultate este in asa fel facut astfel incat sa reuseasca atat copii cat si adultii sa treaca de ele, insa pe parcursul jocului vei observa ca timpul incepe sa te preseze, iar miscarile pe care le faci vor trebui sa fie gandite strategic astfel incat sa reusesti sa termini fiecare misiune.

Misiunea jocului este una destul de simpla, va trebui sa unesti cel putin 3 dulciuri de aceasi culoare, forma intr-o linie dreapta, astfel incat sa reusesti sa le distrugi. Pentru a unii dulciurile va trebui sa faci doar o singura mutare a unui desert. Fiecare nivel are anumite goal-uri pe care trebuie sa le indeplinesti. Dupa cum poti sa observi in partea de sus a jocului ai dulciurile pe care trebuie sa le unesti astfel incat sa se distruga; dupa cum poti sa observi in partea de sus exista si un numar pe care va trebui sa-l respecti astfel incat sa deblochezi nivelul urmator.

In joc va trebui sa unesti inghetata galbena, stelute rosii, inghetata rosie, fursecuri colorate, gogosi albastri, jeleuri violete, precum si multe alte dulciuri colorate dragut. Personajele principale sunt acestea:

  • Amber - inghetata galbena
  • Sticky - jeleu violet
  • Marigold - steluta rosie
  • Greeffin - briosa verde

Candy Riddles

Cum se joaca Candy Riddles?

foloseste mouse-ul pentru a reusi sa finalizezi fiecare nivel.