Printesa in Vacanta

📅22.02.2020, jucat de: 565 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa in Vacanta?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi un nou joc 2020 cu Moana, in care o sa mergeti in trei locuri diferite ale lumii alaturi de printesa voastra preferata, iar ea va avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine.

In acest joc Disney numita Printesa in Vacanta, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe buna voastra prietena sa fie extrem de draguta in ultima sa vacanta pe care o pregateste aici pe site-ul nostru chiar alaturi de voi. Astazi, o sa vedeti ca Moana va avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru trei vacante diferite, in diferite locuri ale lumii.

Moana urmeaza sa mearga in vacanta la Paris, unde este primavara cald si frumos dar si pe o plaja exotica sau la munte pentru a merge la schi. Aceste trei locuri diferite sunt extrem de interesante, insa dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Moana sa fie pregatita pentru aceste vacante diferite, unde isi doreste sa fie extrem de frumoasa si bine imbracata pentru orice activitate.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc Disney pentru fete este unul de imbracat, in care Moana isi doreste sa aiba vestimentatii fashion pentru excursia la Paris, haine cat mai calduroase pentru excursia la schi dar si haine de vara pentru excursia la plaja. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc online, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa faceti o treaba foarte bine.

Moana asteapta sa mearga in Paris, unde toate fetele sunt frumoase si moderne, iar printesa Disney va incepe sa arate ca o adevarata fata din Paris. Trebuie sa gasiti rochite, blugi, tricouri, machiaje dar si coafuri si accesorii pe care sa le poarte cat timp viziteaza Parisul. Odata ce Moana merge la munte, voi dragi copii o sa vedeti ca printesa voastra preferata va dori sa fie protejata de frig deoarece doreste sa schieze si sa nu ii fie frig, insa in acelasi timp trebuie sa vedeti cum poate sa arate cat mai bine. Distractie placuta!

 

Printesa in Vacanta

Cum se joaca Printesa in Vacanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.