Design de Genti Ratan

📅04.08.2020, jucat de: 1213 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Design de Genti Ratan?

Ne bucuram sa va revedem astazi aici pe site-ul nostru, unde am pregatit pentru voi un nou joc Disney, in care personajele principale au mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine in aceasta vara, iar ele isi doresc sa aiba cele mai dragute genti ratan.

Voi dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate, astfel ca o sa vedeti cum Rapunzel, Aurora, Tiana si Moana sunt din nou impreuna pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum puteti sa creati cele mai interesante si cele mai dragute genti si vestimentatii dintre cele mai dragute.

O sa vedeti ca fiecare printesa Disney are nevoie de cate o geanta diferita, astfel ca trebuie sa le decorati in cel mai dragut mod posibil. Nu va fi usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si o sa puteti sa aveti si vestimentatii dragute care sa se asorteze.

Trebuie sa folositi mouse-ul pana la finalul acestui joc Disney, astfel ca trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa alegeti cate o varianta de geanta cu modele diferite, dar si vestimentatii, machiaje dar si coafuri si accesorii pe care sa le asortati si sa fie extrem de dragute.

O sa vedeti cum printesele Disney vor fiextrem de dragute si o sa ajungeti sa alegeti variantele corecte pentru a fi siguri ca o sa puteti sa le ajtuati pe fete sa arate cat mai bine si sa aiba unele dintre cele mai dragute genti ratan de pe site-ul nostru pe care sa le vedeti in viitoarele jocuri. Distractie placuta!

 

Design de Genti Ratan

Cum se joaca Design de Genti Ratan?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.