Printese Imi Distrug Rochia de Mireasa

📅23.02.2020, jucat de: 921 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Imi Distrug Rochia de Mireasa?

Pentru ca stim cat de mult va distrati alaturi de cele mai populare printese Disney, astazi dragi prieteni aici pe ajocuri.ro, o sa va intalniti alaturi de jocul Printese Imi Distrug Rochia de Mireasa, un joc online pentru fete, pe care voi il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta gratuit online.

O sa vedeti ca astazi, papusa Barbie urmeaza sa se casatoreasca, iar in 2020 este o noua moda, in care dupa ce te casatoresti, domnisoarele de onoare trebuie sa te ajute sa iti distrugi rochia de mireasa pentru a fi sigura ca nu va mai avea inca o a2a nunta. Pentru ca Barbie este mireasa, o sa vedeti ca Anna din Regatul de Gheata, Merida din Neinfricata si Moana vor fi domnisoare de onoare.

Fiecare dintre aceste trei printese Disney o vor putea ajuta pe Barbie sa arate cat mai bine in rochia de mireasa distrusa. Pentru inceput, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa le ajutati pe Barbie si printesele Disney sa arate cat mai bine in hainele curate, astfel ca trebuie sa gasiti rochii elegante si cat mai dragute, dupa care trebuie sa va apucati sa le distrugeti.

Barbie vrea sa aiba o nunta cat mai frumoasa si eleganta, astfel ca folosind mouse-ul, o sa vedeti cum puteti sa creati unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante accesorii, coafuri si machiaje pe care doar voi le puteti intalni. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa le ajutati pe Merida, Anna si Moana sa se distreze in aceste jocuri online de imbracat.

Trebuie sa folositi cat mai mult mouse-ul, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti ca puteti sa aruncati cu noroi, sa folositi condimente dar si diferite tipuri de sosuri pe care printesele si Barbie sa le arunce pe rochie astfel incat sa le distruga. Distractie placuta!

 

Printese Imi Distrug Rochia de Mireasa

Cum se joaca Printese Imi Distrug Rochia de Mireasa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.