Sarutari de Valentines

📅18.02.2020, jucat de: 688 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sarutari de Valentines?

A venit ziua indragostitilor si aici pe ajocuri.ro, unde dragi prieteni toate printesele si toate fetele isi doresc sa arate cat mai bine in momentul in care se intalnesc cu iubitii lor, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti sa va distrati alaturi de cele mai populare printese Disney de pe site-ul nostru in jocul Sarutari de Valentines.

In aces joc online de fete, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Jasmine din Aladdin, Moana si Rapunzel sa arate cat mai bine de ziua indragostitilor si sa faceti tot posibilul sa le ajutati pe aceste trei personaje dragute sa arate foarte bine, insa dragi copii trebuie sa ii ajutati pe cei trei indragostiti sa arate cat mai bine si sa se inteleaga foarte bine pana la finalul Zilei Indragostitilor.

Chiar daca nu este usor deloc, voi trebuie sa va selectati unul dintre cuplurile Disney pe care le preferati si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe Rapunzel, Jasmine si Moana sa arate foarte bine si sa alegeti momentele in care sa vorbiti, momentele in care sa va imbratisati dar si momentele in care trebuie sa va sarutati.

Bara dragostei trebuie sa se umple pentru fiecare cuplu Disney pentru ca acestia sa se poata saruta la finalul acestui joc, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa faceti alegerile potrivite folosind mouse-ul.

Jasmine, Rapunzel si Moana sunt foarte nerabdatoare pentru seara de Valentines Day, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa le ajutati sa s iubeasca din ce in ce mai tare cu Maui, Aladdin sau Flynn. Distractie placuta!

 

Sarutari de Valentines

Cum se joaca Sarutari de Valentines?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.