BFF Trec Peste o Despartire

📅18.02.2020, jucat de: 1204 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Trec Peste o Despartire?

Doua fete foarte cunoscute vin din nou aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi astazi unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri de fete, de imbracat si de machiat, in care sa va intalniti alaturi de papusa Barbie si printesa Elsa din Regatul de Gheata. Cele doua fete dragute au nevoie de ajutorul vostru dupa Valentines Day.

O sa vedeti cum in acest joc pentru fete, voi dragi copii trebuie sa le ajutati pe Elsa si Barbie, deoarece s-au despartit de iubitii lor foarte recent, iar ele isi doresc sa arate mai bine ca niciodata, astfel incat sa nu mai fie suparate dar si sa isi gaseasca noi iubiti care sa le iubeasca mai tare ca niciodata.

Atat Barbie cat si Elsa au nevoie de ajutorul vostru, deoarece dupa ce s-au despartit, acestea au plans foarte mult si nu s-au mai ingrijit, lucru pe care il puteti vedea la inceputul jocului, unde cele doua fete sunt fara machiaj, fara o coafura eleganta sau ingrijita dar si cu haine de casa cat mai comode, deoarece nu au iesit din casa de foarte mult timp.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc online pentru copii, deoarece acesta este singurul mod in care voi dragi copii le puteti ajuta sa fie din nou frumoase asa cum le cunoasteti din jocurile si povestile noastre. O sa vedeti ca Elsa si Barbie iei doresc sa fie la fel de frumoase, moderne si de ingrijite, astfel ca aceasta provocare este una de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa va distrati alaturi de prietenele voastre.

Trebuie sa le gasiti o gramada de haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii dintre cele mai frumoase si cele mai interesante, iar voi o sa vedeti ca Barbie si Elsa o sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de cele mai distractive jocuri pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

BFF Trec Peste o Despartire

Cum se joaca BFF Trec Peste o Despartire?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.