Saruturi la Spital

📅14.02.2021, jucat de: 714 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Saruturi la Spital?

Intotdeauna este o idee buna sa te joci jocuri cu saruturi pe ascuns, dar si mai mult cand este Ziua Indragostitilor, sau Valentine's Day, deci chiar acum si aici te invitam cu mare drag si cu mult entuziasm sa incerci jocul Saruturi la Spital, unde un cuplu nu se va lasa departe unul de celalalt nici chiar daca unul dintre ei este ranit si la spital.

In primul nivel al jocului il avem pe baiat in spital, si prietena lui vizitand-ul, dar rolurile pot fi inversate in nivelele viitoare. Indiferent, tu trebuie sa ii faci pe ce doi sa se sarute fara sa fie vazuti de catre doctori, asistente, vizitatori, sau alti membrii din cadrul spitalului. Da click si tine apasat pe ecran ca sa ii faci sa se sarute.

Opreste-te cand vezi semnele de exclamare ca apar pe ecran, caci asta inseamna ca persoanele din jur se vor uita la voi in curand, si daca esti prins pierzi si trebuie sa o iei de la inceput. Cand cei doi se saruta vei umple bara dragostei, si cand nu se saruta, aceasta scade.

Odata ce ai umplut bara de tot vei fi completat nivelul, dar nu te grabi, caci sa nu fi prins este obiectivul principal. Mult succes si distractie placuta iti dorim, si speram ca nu este ultimul joc cu saruturi pe care il vei incerca aici!

Saruturi la Spital

Cum se joaca Saruturi la Spital?

Folositi mouse-ul.