Barbie Fata Rocker

📅07.03.2020, jucat de: 784 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Fata Rocker?

Barbie Fata Rocker este jocul de fete pe care astazi dragi prieteni il puteti intalni si juca gratuit pe ajocuri.ro. Astazi, o sa vedeti ca Barbie vine alaturi de patru prietene foarte bune si ele papusi Barbie, iar ele isi doresc sa se simta foarte bine si isi doresc sa arate foarte bine avand un nou stil.

In acest joc online de imbracat, de machiat si de coafat, o sa vedeti ca cele patru papusi Barbie sa arate cat mai bine ca fete rockeri, astfel ca trebuie sa vedeti cum puteti sa vedeti ca le puteti ajuta pe aceste papusi dragute sa arate cat mai bine. O sa vedeti ca trebuie sa le schimbati stilul vestimentar complet, deoarece inca nu avem nici o papusa Barbie rocker, iar voi trebuie sa faceti cele mai bune alegeri.

O sa vedeti ca fiecare papusa Barbie din acest joc online de fete va dori sa arate diferit, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe aceste papusi dragute sa arate ca si fete rocker cat mai dragute. O sa va folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc online, lucru care o sa va ajute sa creati si sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti haine rock de diferite modele si de diferite culori pentru papusile Barbie.

Pentru ca trebuie sa creati patru stiluri diferite, o sa vedeti ca in fiecare nivel de imbracat, de machiat si de coafat, o sa aveti foarte multe alegeri dragute si o sa vedeti cum fiecare papusa Barbie fa arata ca o fata rocker extrem de draguta.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti rochii rock pline de culori inchise, modele cu lanturi si diferite tinte. Va trebui sa gasiti o gramada de geci de piele, bluze rupte de culori la fel foarte inchise dar si tricouri cu texte si modele interesante pe care doar fetele rock le poarta, astfel personajele Barbie din acest joc online se vor integra in acest nou grup rockeri foarte repede. Distractie placuta!

 

Barbie Fata Rocker

Cum se joaca Barbie Fata Rocker?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.